Westbo Victoria

Et utmerket valg for hytten, sommerhuset eller dagligstuen. Victoria er en moderne støpejernsovn produsert i gammelt klassisk design.
Den har et stort flammebilde med innsyn fra tre sider.

Brennkammeret er innredet med vermiculite og er utrustet med CB-teknikk (Clean burning), noe som innebærer en miljøvennlig forbrenning.
Ovnen har også kokeplate på toppen. Den leveres i to størrelser – 1 m og 1,25 m.

Tekniske data

Pris: 23.900 - 34.900 kr inkl. MVA

Dekorativ topp med kokeplate

Westbo Victoria er utstyrt med en dekorativ krone av støpejern. På en elegant måte kan denne trekkes til siden og avdekke en kokeplate.

Andre ovner

Westbo Classic

Victoria er en moderne støpejernsovn produsert i gammelt klassisk design. Den har innsyn fra tre sider og er utstyrt med kokeplate på toppen.

Westbo Carl

Westbo Carl er en liten vedovn som kombinerer klassisk skandinavisk design med moderne forbrenning. Velg mellom vedovn og biopeis.

Westbo Vedkomfyrer

Westbo vedkomfyrer er konstruert etter klassiske modeller. Ovnene er rentbrennende og har et tykkere støpejern enn de gamle modellene.

Westbo Ankarsrum

Ankarsrum er en klassisk smalovn i nyproduksjon. Med sin høye effekt er den også en fullgod varmekilde om strømmen skulle gå.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle