Westbo Vedkomfyrer

Westbos vedkomfyrer er nyproduserte støpejernsovner i klassisk nordisk design. Ovnene er forbedret ved at bl.a. godstykkelsen er økt, noe som gjør at ovnen avgir strålingsvarme i lengre tid etter at ilden er slukket.

Et ideelt supplement på kjøkkenet, enten til matlaging og baking eller som en varmekilde. For innsyn til flammene kan en luke av glass bestilles til de fleste modeller.
Som tilvalg finnes også kobbertank og benstativ.

Tekniske data

Pris:

HVA 1827 (tidligere Husqvarna): 20.900 kr
HVA 1826 (tidligere Husqvarna): 21.900 kr
Westbo Standard/ornament: 21.900 kr
Diverse tilbehør kommer i tillegg.

Andre ovner

Westbo Classic

Victoria er en moderne støpejernsovn produsert i gammelt klassisk design. Den har innsyn fra tre sider og er utstyrt med kokeplate på toppen.

Westbo Carl

Westbo Carl er en liten vedovn som kombinerer klassisk skandinavisk design med moderne forbrenning. Velg mellom vedovn og biopeis.

Westbo Ignis

Nyt den vakre flammen fra Westbo Ignis. Westbo Ignis er en unik elektrisk imitasjon av flammer som vil friske opp ditt ildsted også når det ikke er fyr i dét.

Westbo Ankarsrum

Ankarsrum er en klassisk smalovn i nyproduksjon. Med sin høye effekt er den også en fullgod varmekilde om strømmen skulle gå.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle