Vedovner og vedkomfyrer

Som håndverksprodukt er hver enkelt ovn unik. De består av massivt støpejern, noe som er ekstremt slitesterkt og har en enestående evne til å tåle store temperaturendringer uten å ta skade.

Westbo Classic

Westbo Classic en nyprodusert utgave av en klassisk støpejernsovn fra 1800-tallet. Med sine vakre detaljer gir den et unikt uttrykk.

Westbo Victoria

Victoria er en moderne støpejernsovn produsert i gammelt klassisk design. Den har innsyn fra tre sider og er utstyrt med kokeplate på toppen.

Westbo Vedkomfyrer

Westbo vedkomfyrer er konstruert etter klassiske modeller. Ovnene er rentbrennende og har et tykkere støpejern enn de gamle modellene.

Westbo Ankarsrum

Ankarsrum er en klassisk smalovn i nyproduksjon. Med sin høye effekt er den også en fullgod varmekilde om strømmen skulle gå.

Westbo Victoria 85

Victoria er 85 er siste tilskudd i Victoriaserien. Den er bredere enn de øvrige modellene og får dermed plass til lengre vedkubber.

Westbo Carl

Westbo Carl er en liten vedovn som kombinerer klassisk skandinavisk design med moderne forbrenning. Velg mellom vedovn og biopeis.

Westbo Victoria 240 - Estelle

Vår nye Westbo Victoria Estelle 240 med varmebevarende rom med kokeplate. Du kan valgfritt bestille varmemagasin.

Tilbehør

Tilbehør, dekor og pyntegjenstander av støpejern. Her finner du oljelamper, dørmatte, lysestaker, tekanne, og mye annet fint.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle