Om Westbo

Tidløs eleganse

Westbo of Sweden er et svensk familieforetak som holder til i den lille byen Reftele i Småland. Firmaet ble stiftet for 25 år siden og har siden starten fokusert på nyproduksjon av klassiske modeller. Westbo sverger til ekte håndverk, noe som gjør hver ovn unik. Med fokus på miljø og kvalitet garanteres det at alle ovner er rentbrennende og under stadig utvikling. Med smålandske ovner som inspirasjon har det kommet flere nye modeller de seneste årene, og ovnene selges nå over store deler av Europa.

Frakt

Ovner som sendes fra lageret leveres enten med Bring eller Postnord. For dem som går direkte fra fabrikk er det andre transportselskap som står for frakten. Transportselskapenes vilkår er til en hver tid gjeldene når det gjelder transport. All leveringstid er estimert, og vi vil ikke kunne planlegge nøyaktig når varen blir levert. Du som kunde skal bli oppringt av transportselskap før levering. Transportør kan levere varene på bakkenivå, men tar seg ikke av innbæring i bolig.

Forhandlere

Westbo Norge Importerer, distribuerer og selger disse ovnene i Norge. Vi selger både direkte til kunder og gjennom forhandlere rundt omkring i landet.  Vi har lager i Arna utenfor Bergen hvor også flere av ovnene kan ses (åpent etter avtale). Se alle våre forhandlere i listen under.

Er du interessert i å bli forhandler i ditt nærområde? Kontakt oss gjerne på tlf: 46 64 09 90 eller post@westbonorge.no

Bergen

Westbo Norge

Ivar Aasgards veg 1
5265 Ytre Arna

Oslo

Henriksen Peisforum

Brobekkveien 115
0582 Oslo

Skien

Peisovnspesialisten AS

Kjørbekkdalen 15
3735 Skien

Sogn og Fjordane

Trebo Hus AS

Breimsvegen 360
6823 Sandane

Fredrikstad

Henriksen Brensel

Østkilen 6
1621 Gressvik

Asker

Henriksen Peisforum

Smedsvingen 6
1395 Hvalstad

Sørlandet

Flisekompaniet Kvinesdal

Industrigata 2
4480 Kvinesdal

Trondheim

Varmeforum AS

Østre Rosten 37
7075 Tiller

Halden

Varmefag Fyr og Flamme AS

Kiellands gate 1
1767 Halden

Nordmøre

Nordmøre Montering AS

Sundalsvegen 1897
6653 Øvre Surnadal

Vestfold

Vestfold Peis og Pipe AS

Oserødveien 11
3138 Skallestad

Drammen

Arne Skarra AS

Øvre Storgate 42
3018 Drammen

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle