post@westbonorge.no Tlf: 46 64 09 90

Westbo Classic

 

Westbo Classic

Westbo Classic en nyprodusert utgave av en klassisk støpejernsovn fra 1800-tallet. Med sine vakre detaljer gir den et unikt uttrykk som passer i såvel moderne som mer tradisjonelle hjem. Ovnen er utstyrt med moderne forbrenningsteknologi og har en virkningsgrad på hele 81 %.

Westbo Classic er en vedovn med kjerne av støpejern og yttermantel av stål. Luften sirkulerer hele tiden opp mellom disse, noe som fører til en rask oppvarming av rommet. Den kraftige kjernen av støpejern gjør også at ovnen holder seg varm lenge etter at ilden har slukket. Ovnen fås også i hvit emalje med svarte detaljer.

Tekniske data:

Miljøgodkjent: NS 3058/59
Høyde: 1960/2060 mm
Bredde/dybde: 525/525 mm
Vekt: 230 kg
Nominell effekt: 7 kw
Virkningsgrad: 81 %
Vedlengde: 35 cm
Tilkobling: Bak eller topp

Pris: Fra 33.900 kr (inkl. Mva)

Trykk her om du har spørsmål om denne ovnen

Farger 1
detaljer1

Tilvalg og muligheter

Skap din egen Classic. Du kan velge mellom mange forskjellige tilvalg og farger. Velg mellom to forskjellige høyder: 196 og 206 cm, og med eller uten krone.
Ovnen finnes i fargene svart matt, svart emalje, hvit emalje, grønn blå og rød.Brennkammerdetaljene kan også fås i emaljert utgave.
Døren finnes med ornamenter eller glass for bedre innsyn til flammene. Et emblem kan på forspørsel monteres på ovnen. Her kan en velge mellom standard sølv og gull (tilvalg).

Tegning

Andre ovner:

Vedovn_westbo victoria

Westbo Victoria

Victoria er en moderne støpejernsovn produsert i gammelt klassisk design. Den har innsyn fra tre sider og er utstyrt med kokeplate på toppen.

Westbo Carl

Westbo Carl er en liten vedovn som kombinerer klassisk skandinavisk design med moderne forbrenning. Velg mellom vedovn og biopeis.

westbo_standard

Westbo Vedkomfyrer

Westbo vedkomfyrer er konstruert etter klassiske modeller. Ovnene er rentbrennende og har et tykkere støpejern enn de gamle modellene.

ankarsrum_westbo

Westbo Ankarsrum

Ankarsrum er en klassisk smalovn i nyproduksjon. Med sin høye effekt er den også en fullgod varmekilde om strømmen skulle gå.

Kontaktinfo:

Westbo Norge
Arna Næringspark
5265 Ytre Arna
Telefon: 46 64 09 90
Nettside: https://www.westbonorge.no
E-post: post@westbonorge.no

Kontakt oss

Husk å skrive navn og e-post for svar